Man roostert vriendin op de barbecue

Icoon ShockingDe 27-jarige Timothy Wayne Shepherd was zo kwaad op zijn ex-vriendin, dat hij haar op de barbecue heeft gelegd. Op het balkon van zijn appartement in het Amerikaanse Houston grilde hij het lichaam van het meisje. De lugubere grilpartij kwam aan het licht toen buren argwaan kregen omdat ze twee dagen lang de aroma van een brandend lijk konden ruiken.

Van het lichaam van de 19-jarige Tynesha Stewart bleef volgens de politie niets over. Shepherd verscheurde het lichaam van de eerstejaarsstudente eerst voordat hij het op de barbecue legde. Inmiddels heeft hij bekend de moord gepleegd te hebben. Hij was kwaad dat ze een nieuwe relatie had.

"Ik weet gewoon niet wat ik ervan moet denken", zegt een overbuurman van Shepherd in het Red Oak Place appertement. "Ik dacht dat het een normaal persoon was. Ik denk dat je gewoon nooit weet wat je buren aan het doen zijn. De geur die van het balkon af kwam was vreselijk."

Om een lichaam compleet te verbranden zijn normaliter extreem hoge temperaturen nodig. Hoe het de man dus toch lukte om het meisje totaal te laten verdwijnen op een barbecue, is vooralsnog een raadsel. In de buurt zijn nog geen resten van het meisje gevonden.

Met dank aan Asmodean voor de submit.