Queens of the Stone Age op Rock Werchter

Icoon Muziek: Rock WerchterQueens of the Stone Age, bekend van onder andere het nummer 'No One Knows', Razorlight, De Heideroosjes en Frank Black zullen allen een optreden geven tijdens Rock Werchter. De organisatie van het festival maakte dat vandaag bekend. Op het Nederlandse festival Bospop kan men Joe Cocker, Bløf, The Waterboys, The Scene, Venice en John Mayall en Gary Moore verwachten, zo is vandaag ook gebleken.

Eerder al werd bekend gemaakt dat andere acts die zich zullen vertegenwoordigen in het Belgische Werchter onder andere Muse, Pearl Jam, Metallica, Arctic Monkeys en Kaiser Chiefs zijn. Wat betreft Bospop, dat in augustus plaatsvindt in Weert, was al bekend dat Kim Wilde, Paul Rodgers, John Fogerty zich zouden vertonen. Joe - 'You Can Leave Your Hat On' - Cocker, van wie nu is gebleken dat hij is geboekt, stond in 2005 ook al op Bospop. Desondanks is het binnenhalen van Cocker een grote prestatie voor het relatief jonge festival.

Rock Werchter vindt plaats op 28, 29 en 30 juni en 1 juli. De kaartverkoop is vorige maand begonnen, en er zijn nog tickets verkrijgbaar. De kaartverkoop voor Bospop start aanstaande zaterdag.