FOK!radio: makers FOK!documentaire LIVE

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Vorige week was er al veel te doen over het boek dat uit een FOK!topic op het forum is ontstaan. 'Dagboekvaneenkindermeisje.com' is geschreven door Nadine S., die in het dagelijkse leven als schrijfster Karin Overmars door het leven gaat. In het boek staan dus ook reacties van andere FOK!kers. Er ontstond dus al snel beroering over de copyrights. Want mag je die reacties zomaar in een boek zetten? En FOK!-eigenaar Danny is niet blij met het boek. Maar volgens de uitgever moet Danny juist blij zijn met het boek. Vanavond een uitgebreide reactie. De uitzending begint zoals vanouds om 20:00 uur.

Ze waren er al een tijdje mee bezig, maar afgelopen week was daar dan een documentaire over FOK! Een aantal studenten probeerden het leven op en naast FOK! in kaart te brengen. En niet alleen FOK!kers reageerde, ook op andere sites werd er gesproken over de documentaire. Er werd zelfs een humoristische samenvatting van gemaakt. Vanavond spreken we met de makers van de documentaire. Wat wilden ze bereiken? Is het geworden wat ze wilden? Hebben ze veel reacties gehad? En sommige users denken dat ze FOK! een beetje gebruiken voor hun eigen promotie. Is dat ook zo? We vragen het aan ze.

Ze zit al lang op FOK!, is roze en zelfs ForumAdmin. Maar we hebben haar nog nooit op FOK!radio gehoord. Dat kan eigenlijk niet natuurlijk. Dus vanavond hoor je shmoopy live! We praten met haar over De Gouden Kooi. Het programma op Talpa heeft veel fansites. Een van die sites is uit de lucht gehaald. Maar daar zijn de makers natuurlijk niet blij mee. Op het FOK!forum vlogen ze elkaar in de haren. Maar ook: wat is nu het succes van de Gouden Kooi? En we horen natuurlijk meer over haarzelf.

En dat is niet alles, want we stellen ook de nieuwe eindredacteur van het nieuws op de FrontPage aan je voor. Wat wil hij gaan veranderen? Is hij tevreden met het nieuwsaanbod en welke users in de reacties vindt hij het meest irritant? Je hoort het vanavond want Athlon_2o0o is live in de studio.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Yvonne roddelt weer met ons en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.