FOK! WhatPulse haalt 2 miljardste aanslag

Icoon SitenewsNa weken van zwoegen achter het toetsenbord heeft het FOK! WhatPulse team vandaag de magische grens bereikt van 2.000.000.000 aanslagen. Het FOK! team staat hiermee op een respectabele zevende plaats in het algemene klassement van WhatPulse.

Wat is WhatPulse?
WhatPulse is een project waarbij mensen een programma installeren dat het aantal toetsaanslagen en muisklikken vastlegt. Daarnaast wordt ook de afstand die je muis aflegt gemeten. Wanneer er een behoorlijk aantal toetsaanslagen zijn opgespaard, wordt er een 'Pulse' uitgevoerd. Hiermee wordt het aantal opgespaarde toetsaanslagen en muisklikken naar de server van WhatPulse gestuurd, waardoor deze toetsaanslagen en muisklikken meetellen voor het klassement

Team FOK!
Het FOK! WhatPulse team bestaat op dit moment uit ruim 500 mensen, die allemaal meedoen met het verzamelen van zoveel mogelijk toetsaanslagen en muisklikken. In het speciale topic op het FOK!forum worden dagelijks statistieken gepost, en is er mogelijkheid tot discussies en/of vragen.

Wil jij ook meedoen?
Download WhatPulse dan hier en stuur Slarioux een PM of post een bericht in het topic voor het wachtwoord waarmee je jezelf aan het FOK! team kunt toevoegen!