Seksverslaafde wint miljoenenclaim

Not Safe For Work (NSFW)De Britse man die na een bedrijfsongeval een onverzadigbare drang naar seks kreeg waardoor zijn huwelijk werd verpest, krijgt een schadevergoeding van 3,1 miljoen pond (4,3 miljoen euro) van zijn werkgever. Dat heeft een rechtbank in Londen dinsdag bepaald, meldden Britse media.

De 29-jarige Stephen Tame uit Suffolk viel begin 2002 van een steiger en raakte daardoor ernstig gewond aan zijn hoofd. Na twee jaar lang intensieve behandeling was hij lichamelijk helemaal hersteld, maar de vrome christen hield wel een seksverslaving aan het ongeluk over, waarschijnlijk door hersenbeschadiging. Hij spande daarop een proces aan tegen zijn werkgever.

Zijn vrouw met wie hij pas acht maanden voor het ongeval was getrouwd, moet haar nachten soms elders doorbrengen om wat rust te krijgen. Stephen zocht zijn toevlucht tot pornografie en prostituees en bedroog zijn geliefde ook met een 57-jarige vrouw uit hun parochie. Volgens de rechtbank is het leven van Tame en zijn vrouw aan diggelen geslagen.