'LUL' is weer weggemetseld

Icoon OpmerkelijkDezelfde metselaar die bewust of onbewust het woord LUL verwerkte in de gevel van een woning in Woerden, heeft dit er gisteren weer uitgehakt. In het midden van de letters heeft de metselaar enkele bakstenen vervangen door donkere exemplaren. Het patroon is hiermee weggewerkt.

De aannemer R. Uijtewaal hoopt dat de commotie rondom de muur nu afgelopen is. "Het is enorm geweest, werkelijk alle radio- en televisieprogramma's die je maar kan verzinnen, zijn er na het stuk in de krant mee aan de slag gegaan", zo laat hij weten. Ook FOK! heeft aandacht besteed aan het opmerkelijke nieuws. André van Zuilen, de bewoner van het huis, zat helemaal stuk nadat hij "zelfs door Radio Tukkerland" werd benaderd. "Toen heeft hij besloten de telefoon er maar naast te leggen".

Uijtewaal zegt dat hij geen bewijs heeft over de daad van de metselaar. "Hij werkt bij een onderaannemer en daar ken ik ze niet allemaal. Maar degene die het eruit gehakt heeft, was wel heel snel klaar. Voor ik het wist zat hij in z'n auto en weg was hij".

De gevel, voor en na
Voor en na de LUL-gevel