Kevin blijft voor altijd bij Britney

Kevin Federline"Britney en ik blijven altijd bij elkaar." Dat beweert de echtgenoot van zangeres Britney Spears, Kevin Federline. 'K-Fed' richt zich in een interview tegen de vele scheidingen in Hollywood in het algemeen, en de recente scheiding van NewlyWeds Nick Lachey en Jessica Simpson in het bijzonder. De laatste twee zouden volgens Federline niet genoeg hun best hebben gedaan voor hun huwelijk.

"Mijn situatie is anders. Ik ga niet scheiden. Fuck dat. Ik geloof niet in die shit. Als je eenmaal getrouwd bent, dan moet je ook voor je relatie vechten. Zij krijgen volledig wat ze verdienen", stelt Federline. Na de geboorte van baby Sean Preston waren er diverse geruchten dat het huwelijk van Britney en Kevin op springen stond. De laatste zou alleen maar feesten, terwijl zijn vrouwtje op de kleine past. Niet waar, meent 'meneer Spears'. "We gaan niet scheiden. Ik reken op een lang huwelijk."

Overigens had Federline voor zijn huwelijk met Britney een relatie met actrice Shar Jackson. Hij verliet Jackson voor Spears terwijl de actrice zwanger was van zijn tweede kind.