Rus loopt 35 jaar met embryo in zijn rug

Icoon X-factor Een 35-jarige Rus keek raar op toen doktoren hem vertelden dat een tumor in zijn rug eigenlijk het embryo van zijn ongeboren broertje was. Sommige dorpelingen van de man twijfelen echter sterk aan de uitleg van de doktoren, en vermoeden dat het om een buitenaards wezen gaat.

Igor Namyatov kreeg voor het eerst last van zijn 'broertje' toen hij 15 jaar oud was. Hij klaagde over rugpijn, maar doktoren vertelden hem dat het om een onschuldige tumor ging die ze nog niet weg konden halen.

Twintig jaar later kreeg de man echter weer last van zijn rug. Deze keer zagen de doktoren de ernst van de situatie wel in, en werd er besloten om direct te opereren. Tot hun verbazing haalden ze echter geen tumor uit de rug van Namyatov, maar een embryo met kleine handen en voeten.

Een aantal dorpelingen van Namyatov vonden de 'ongeboren broertje' uitleg van de artsen dus niet voldoende. Volgens hen groeide er een buitenaards wezen in de rug van Namyatov. "Het is jammer dat ze het hebben weggehaald. Ze hadden moeten wachten om te zien waar het in was opgegroeid. Dat had een belangrijke wetenschappelijke ontdekking kunnen zijn", aldus ÚÚn van de dorpelingen.

De autoriteiten weigeren ondertussen om de zaak verder te onderzoeken, aangezien het overduidelijk zou zijn dat het om een embryo gaat. Namyatov besloot de onderzoeken overigens sowieso niet af te wachten. Hij heeft zijn 'kleine broertje' direct mee naar huis genomen, zodat dat niet verder onderzocht kan worden door de doktoren.


Het verwijderde embryo