Godsdienstlerares 'te sexy' om les te geven

BaZzY had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsEen Italiaanse lerares katholieke godsdienst is na veertien jaar trouwe dienst ontslagen omdat ze te knap zou zijn. Dat is althans wat de 38-jarige Caterina Bonci zelf beweert. Kerkafgevaardigden zeggen echter dat een echtscheiding de reden is voor het ontslag. 'Onzin' meent Bonci, de scheiding is namelijk al tien jaar geleden uitgesproken.

"Mijn vrouwelijke collega's en de rest van het personeel vielen mij steeds aan omdat ik zo aantrekkelijk ben", stelt de ex-lerares, die door de lokale media wordt omschreven als een sexy blondine die graag korte rokjes draagt. "Als je weet dat het steeds de vaders zijn die tijdens oudercontacten naar mij komen, begrijp je waarom ik zo vaak in het middelpunt van de belangstelling stond en het onderwerp van roddel was."

Volgens een woordvoerder van de lagere school in het stadje Fano heeft het uiterlijk van de vrouw niets te maken met de contractsontbinding. De plaatselijke bisschop Vittorio Tomassetti voegt daaraan toe dat het te vroeg is voor conclusies.