Beau: 'Talpa is te hoog ingezet'

pberends had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Media nieuwsDe nieuwe tv-zender Talpa is veel te hoog ingezet. Die mening komt nota bene uit eigen kringen, namelijk van Beau van Erven Dorens. Niet alleen het publiek, maar ook de mensen achter Talpa zijn daar schuldig aan. "Het publiek vind het ook heerlijk om het groots neer te zetten en dan af te vinken", stelde Beau, presentator van het teleurstellende nieuwsprogramma NSE.

Met NSE, dat dagelijks om 19.00 uur wordt uitgezonden, staat de presentator tegenover zijn vorige programma RTL Boulevard, dat hij voor RTL4 presenteerde. Met de nieuwe presentatrice Daphne Bunskoek haalt RTL Boulevard nog altijd een veelvoud van het aantal kijkers dat op NSE afstemt. "Op dit moment heeft NSE 200.000 kijkers of zoiets, waarschijnlijk nog niet eens. Ik weet het niet eens meer. Laten we eerst nou maar even rustig beginnen", zo probeert Van Erven Dorens de verwachtingen alsnog wat te temperen.

Ondertussen lichtte mediamagnaat en Talpa-baas John de Mol in een interview een tipje van de sluier op over de talkshow Linda & Beau, die aanstaande zondag van start moet gaan. Het presentatieduo Linda de Mol en Beau van Erven Dorens zal als de poppen Ken en Barbie het nieuws gaan duiden. "We willen een humoristische, quasi-nieuwsuitzending maken waar Beau en Linda door een briljante grimeur tot de poppen Ken en Barbie worden getransformeerd. Ze presenteren als twee nieuwslezers die te dom zijn om tot twee te tellen", zo probeerde De Mol potentiële kijkers warm te maken voor het nieuwe programma.

Beau van Erven Dorens
Zal Beau als Ken wel kunnen scoren?