Vrouwen willen niet aan de seksmachine

Anonymous had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws Een groot probleem voor de ServiŰr Nesa Proka. Hij slaagt er maar niet in om vrouwen te vinden die zijn nieuwste uitvinding willen uitproberen. Proka heeft naar eigen zeggen de ultieme seksmachine ontworpen, maar vrouwen die het apparaat willen uittesten zijn er niet. Zijn hoop is nu op vrouwen uit westerse landen gevestigd.

Proka heeft zijn vinding al aangemeld bij een patentenbureau. Volgens hem is het "het ultieme seksmiddel voor eenzame vrouwen." In zijn uitvinding zitten drie jaren van werk. De seksmachine, die bevestigd is aan een stoel, draait op een 390 volt elektrische aandrijving en heeft een neppenis van meer dan negentien centimeter.

"De machine beschikt over een neppenis die 180 bewegingen per minuut kan maken. Elke man kan onmogelijk dat tempo aanhouden, maar mijn machine doet dat zo lang als nodig is", zo licht Proka toe. Met behulp van een controlepaneel kan de intensiteit en snelheid van de penetratie geregeld worden.

Vooralsnog dus geen vrijwilligers die het apparaat willen testen. Wel zijn er vele belangstellenden langsgeweest. Omdat het animo in zijn land gering is, wil Proka nu westerse vrouwen strikken. Die zouden namelijk breeddenkender zijn.