FOK!radio: flirten in de auto en SEX

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor alles over flirten in de auto. Iedereen doet het weleens, maar de Belg Luc Bracke uit Sint-Niklaas wil het binnenkort ook technisch mogelijk maken via een sms-systeem. Hij hoopt op termijn een miljoen Belgische chauffeurs te laten meedoen aan zijn file-flirts. Afgelopen week kon je er al over lezen op de FP, en vanavond vanaf 20:00 uur vertelt Bracke live in de uitzending van FOK!radio wat het allemaal precies inhoudt.

Erodome stapt op als moderator in het subforum SEXualiteit. Zij was als extravagante vrouw natuurlijk uitermate geschikt. De Forum-Admins zijn nu op zoek naar weer een goede mod. Maar waar moet die aan voldoen? Wat kun je verwachten als je daar mod bent? En wat wil de mede-mod Aventura graag voor figuur naast haar? We gaan het haar vragen, want ze is vanavond bij ons in de studio, dus de webcam zal vanavond ook weer van pas komen. Denk jij geschikt te zijn? Dan kun je je vanavond natuurlijk al melden!

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!