Vermiste machinist doolt door het land

Een 44-jarige machinist van het spoortransportbedrijf Railion zwerft al twee maanden rond nadat hij op zijn werk een waarschuwing had gekregen. Vermoedelijk trekt de man van station naar station en slaapt hij in treinen.

Hans van Voorst had vlak voor zijn verdwijning te horen gekregen dat hij zijn werk niet naar behoren deed. Na een woordenwisseling met zijn vrouw Conny vertrok de machinist, naar eigen zeggen om te gaan werken. Sindsdien is hij echter niet meer thuisgekomen. Aangezien na Van Voorsts verdwijning met zijn creditcard grote bedragen in Frankrijk en ItaliŽ opgenomen werden, ging de spoorwegpolitie ervan uit dat de machinist vermoord en beroofd was.De vermiste Hans van Voorst

Twee weken geleden kwam echter het bewijs dat de man nog in leven is. Op een bankje voor het station Amsterdam CS maakte hij een praatje met een collega. Deze kwam er pas later achter dat Van Voorst vermist werd. Ook geven de creditcardafschriften aan dat het geld tegenwoordig in Nederland wordt opgenomen.

"Alle geldopnames zijn gedaan bij Grenswisselkantoren, en die vind je bijna alleen maar bij stations, zegt Conny. Ze denkt daarom dat haar man op stations leeft. "Hij heeft een kaart waarmee hij gratis mag reizen. Het zou me niet verbazen als hij in treinen slaapt."

---
Scootmobiel, bedankt voor het gebruik maken van de nieuws-submit.