FOK!radio: alles over de downtime vanaf 19:30 uur

FOK!radio downtime uitzending
FOK! gaat vanavond in z'n geheel plat. Vanaf 19:30 uur zal er gekeken worden naar 'rode lampjes' die op de server aanstaan. Dat zou kunnen duiden op oververhitting. Wat er vanavond precies gaat gebeuren en hoe het ervoor staat hoor je in FOK!radio. We hebben namelijk regelmatig contact met Admin Breuls. We beginnen dus ook al om 19:30 uur.

Tijdens de downtime kun je op IRC in #fokradio en via dit speciale topic op ActionRadio.nl slowchatten!

Verder gaan we vanavond veel prijzen winnen. Zo kun je enkele Games-prijzen winnen en gaan we drie cd's van 'Schnappi, das kleine krokodil' weggeven. Verder starten we vanavond met een nieuw item. Angel zal ons eens in de twee weken op de hoogte houden van het nieuws op de FP, en daar starten we vandaag mee.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Bellen tijdens de uitzending kan live. Voeg ons toe op skype met username Actionradio_utrecht. Vanavond zal de vraag wat jij doet tijdens de downtime centraal staan.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Het is ook weer tijd voor een spelletje. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio en zing mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!