Dance Valley wordt meerdaags festival

rubbereend en paxlie hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Muziek nieuwsHet was de wens van menig bezoeker, maar ook van de organisatie. Dance Valley zal dit jaar een driedaags evenement worden. Organisator UDC maakte dit vandaag bekend. Alle betrokken authoriteiten hebben inmiddels het groene licht gegeven.

Het dance-festival zal plaatsvinden op 5,6 en 7 augustus in Spaarnwoude. Het meerdaagse feest is een primeur voor Nederland op dancegebied. In 2004 poogde de organisatie het feest extra glans te geven door het over meerdere dagen te laten beslaan. Dit mislukte, omdat niet op tijd een goede politiebezetting geregeld kon worden.

Op vrijdag 5 augustus start het evenement om 10.00 uur. De muziek start om 13.00 uur en de bezoekers zullen vervolgens overnachten op een speciaal ingerichte camping. Op zaterdag 6 augustus volgt de traditionele Dance Valley zaterdag die eveneens om 10.00 uur zal aanvangen. Na afloop van het festival kunnen de passe-partout houders terug naar de camping om daar te overnachten. Op zondag is het eerste meerdaagse Dance Valley voorbij en zullen de laatste bezoekers om 15.00 uur het terrein hebben moeten verlaten’.

Kaarten kosten 62,50. De ticketprijs voor een campingkaart (passe-partout) bedraagt 95 euro.