Speciaal bier houdt de drinker jong

EdwinB-RDam had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsEen speciaal gebrouwen bier kan de gezondheid verbeteren en houdt de drinker ervan jong. Dat meldt de Sunday Telegraph. Volgens de bedenkers van het Anti Aging Bier bevat hun gerstennat ingrediënten die de weerstand van het menselijk lichaam verhogen en het verouderingsproces vertragen.

Het bier wordt gemaakt in de Neuzelle Kloster Brouwerij in Duitsland. Het geheim zou in het feit zitten dat naast de traditionele bestanddelen lokaal warm bronwater wordt toegevoegd, samen met algen en antioxidanten. Dit zorgt ervoor dat de gebrouwen vloeistof bijzonder rijk is aan vitamine A en D.

Stefan Fritsche, directeur van de brouwerij, zegt verschillende laboratoria geraadpleegd te hebben om zijn product nog beter te maken, en hoopt een manier te hebben gevonden om mensen, door het drinken van zijn bier, een gezonder leven te doen leiden. "Veel van onze klanten, vooral vrouwen, vroegen me al lang hoe veel pinten ze mochten drinken om jong te blijven", vertelt Fritsche. De donkere, naar malt smakende drank bevat 4,8 procent alcohol, en kost ongeveer 2,50 euro per fles.

Anti Aging Bier, bier dat je jong houdt