Gratis kaart met eigen ontwerp laten bezorgen

Bij TPG Post kun je tijdelijk via je PC gratis een echte kaart met een zelfgemaakte afbeelding versturen. Je kunt de kaart bij iemand in de bus laten vallen op een datum naar keuze. De gratis service is beschikbaar tot en met 18 augustus.

Er kan een eigen foto-ontwerp of afbeelding op de kaart gezet worden, of er kan een afbeelding uit de collectie van TPG Post gekozen worden. Het is een normale kaart waarop op de achterkant een persoonlijke boodschap gezet kan worden. TPG Post drukt de kaart af en wordt door de postbode bij de geadresseerde thuisbezorgd. Er mag één gratis kaart per persoon verstuurd worden.

Je kunt zelf een eigen mooie kaart met bijvoorbeeld een liefdesverklaring, een geboorte of wat dan ook maken. De service is tot en met 18 augustus nog gratis, mits TPG deze periode niet verkort. Daarna kost het 1 euro 30 per kaartje, maar je hoeft geen kaart zelf meer te kopen die al snel een paar euro kost, met daarbovenop nog een postzegel, en deze vervolgens ook nog naar de brievenbus moet brengen.

Het adres van de website van de service is:
http://www.tpgpost.nl/voo(...)_versturen/index.jsp