Man zet video vreemdgaande vrouw op eBay

Icoon Buitenlands nieuwsEen Amerikaanse man huurde een privť-detective in omdat hij zijn vrouw van ontrouw verdacht. Maandag filmde de privť-detective de vrouw terwijl ze de liefde bedreef met haar minnaar in een auto. Vervolgens besloot de man van zijn vrouw te scheiden. De man had echter geen geld meer om de advocaat die hij wilde inhuren te betalen, omdat hij een hoge vergoeding aan de privť-detective had moeten betalen.

Toen kreeg zijn advocaat een idee. Hij stelde voor tenminste 440 exemplaren van de video van zijn vreemdgaande vrouw te verkopen voor 25 dollar op de veilingsite eBay. De video werd in zeer korte tijd een van de populairste aanbiedingen. Na drie dagen werd de advertentie door personeel van eBay verwijderd.

De man besloot een privť-detective in te huren nadat hem was opgevallen dat zijn vrouw geen kilo was afgevallen ondanks haar regelmatige bezoek aan een fitnesscenter. Het bleek dat de vrouw en haar minnaar daar altijd op de parkeerplaats afspraken om de liefde te bedrijven.