Laffer en Static live in FOK!Radio

FOK!RadioDe plannen zijn weer gemaakt en vele users hebben zich al aangemeld: de Laffer en Static meeting. Wat is er nu toch zo bijzonder aan deze meeting en waarom mag niet iedereen zomaar komen? Laffer en Static zijn zelf vanaf 20:00 uur in de FOK!Radio-studio en vertellen meer. Verder zal laffer zijn ongezouten mening geven over Fokkers in het algemeen en crew in het bijzonder.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

BNN zoekt deze zomer via een soort Idols-achtig televisieprogramma HEY DJ! het grootste radiotalent dat bij BNN past voor op 3FM. Vanavond komt kandidaat Jan Willen van Zoest naar de studio. Hij gaat zijn best doen jou te overtuigen waarom hij 3FM DJ moet worden.

Yvonne heeft deze week heet nieuws en roddelt daarnaast ook nog, SunChaser gaat proberen zijn column in een keer uit zijn smoel te krijgen en we draaien veel muziek. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Reacties of opmerkingen over de uitzending of over FOK! kun je nu ook kwijt via de telefoon. Bel nu naar 06 - 458 66646 (normaal tarief) en spui je gal! De leukste reacties hoor je terug in de uitzending!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!