Verhaal getatoeëerd op 2095 lichamen

Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

Schrijfster Shelley Jackson heeft een aparte manier gevonden om haar nieuwste verhaal, getiteld 'Skin', op te schrijven. Ze maakt gebruik van 2095 mensen op wiens huid ze woorden tatoeëert. "Ik wil niet interessant doen of zo. Ik wil alleen laten zien dat men veel meer met een tekst kan doen dan wordt aangenomen", aldus de 40-jarige schrijfster die het verhaal als een ´sterfelijk kunstwerk´ bestempelt.

Alle personen hebben één woord, inclusief interpunctie, op hun huid gekregen. Jackson tatoeëerde zelf op haar rechteronderarm de titel van het korte verhaal. In de tekst komen geen obscene woorden voor, maar er zijn woorden die niet iedereen bevallen. Zo weigerde een vrouw het woord 'use' op haar lichaam te laten tatoeëren.

Het verhaal zelf is niet voor het publiek bestemd, alleen de deelnemers hebben de volledige tekst gekregen. Jackson is ervan overtuigd dat zij het verhaal stil zullen houden. Over de inhoud wil ze zelf dan ook niet veel kwijt, ze vertelt enkel dat het gaat om een ´surreële traditie van fantasieschrijvers´.