Dinand Woesthoff dankt voor medeleven

Dinand Woesthoff bedankt op de website van Kane alle mensen die medeleven hebben betoond bij het overlijden van zijn vrouw en moeder van zijn kind, Guusje Nederhorst. ''Hartverwarmend, oprecht, troostend en echt, vooral echt'', zo omschrijft hij de vele reacties die hij kreeg.

Woesthoff zegt dat alle brieven, mails, kaarten, spandoeken, krantenberichten en radio- en tv-uitzendingen hem troost hebben geboden. ''Het hele land leek in opperste staat van beroering. Vanuit alle richtingen kwam een warme wind gewaaid, iets waar wij zeker niet op gerekend hadden. Ik geloofde niet in de kracht die het kon geven totdat ik het van jullie kreeg. Heel erg bedankt''.

De zanger van Kane, die al eerder een vriendin aan kanker verloor, maakte ook een plaatje voor de overleden Guusje. Hij is blij met de steun die hij krijgt voor het nummer, 'Dreamer', maar vraagt om het plaatje niet voor hem en zijn zoon Dean Maddy te kopen. ''Doe het voor iets dat groter is. Doe dat voor ons. Support het onderzoek naar de genezing van alle vormen van kanker''. De opbrengst van de single gaat naar KWF Kankerbestrijding.