Vrouw bijt kin van verloofde af

De 20-jarige Nathon Powell uit Idaho moet een groot stuk van zijn kin missen na een ruzie met zijn 19-jarige verloofde, Brittany Thompson, die hem verdacht van vreemdgaan. De onenigheid over het vermeende overspel van Powell werd gewelddadig toen Thompson haar aanstaande eega meerdere malen met een stuk hout probeerde te slaan. De man ontweek de slagen en greep de arm van zijn aanvaller, waarop Brittany haar tanden in de kin van Nathon zette.

Powell werd overgebracht naar het plaatselijke ziekenhuis voor behandeling van zijn verwonding, maar vanwege de diepte van de beet kon het afgebeten stuk kin niet meer aangezet worden. In een commentaar op het gebeuren vertelde een politieagent van de Idaho Falls Police dat ze vrij regelmatig moeten ingrijpen bij huiselijk geweld. "Maar mensen waarvan de kin is afgebeten komen we niet elke dag tegen", aldus agent Steve Hunt.

Brittany Thompson vernielde tijdens het gevecht ook een deur. Ze is inmiddels door de politie aangehouden voor een geweldsdelict en vernieling van andermans bezittingen. Of de bruiloft nu nog wel doorgaat is niet bekend.