Man na 40 jaar weggestuurd van golfbaan

Een man in het zuidwesten van Miami moet na veertig jaar op een golfbaan te hebben gewerkt en gewoond vertrekken. De gebruikers van de golfbaan vinden dat de man in de wegloopt bij het golfen en dat het tegen de wet is wat hij daar doet. "Wat heb ik gedaan dat ik dit verdien?", vraagt de man zich wanhopig af.

Het is 40 jaar geleden dat Kenny Bethel wegrende van huis, omdat er op kerstdag geen cadeaus voor hem onder de kerstboom lagen. Hij kwam terecht bij de Palmetto Golf Course, een net aangelegde golfbaan in het zuidwesten van Miami. Veertig jaar verzamelde hij balletjes die van de green werden afgeslagen en verkocht deze weer terug aan golfers. "Ik voelde me altijd erg thuis op de baan en elke dag dat ik er leefde voelde ik me steeds beter", zo zegt Kenny.

Het begon allemaal een paar weken geleden, toen Kenny en zijn vrouw opeens geen gebruik meer mochten maken van de toiletten en de douches van de club. Ook moesten zij gaan slapen onder een brug buiten de golfbaan. Een manager van de golfbaan zegt dat Bethel de problemen over zich zelf heeft afgeroepen. "De leden van de club begonnen te klagen dat Kenny in de wegliep wanneer zij probeerden te slaan, ook praatte hij te hard op de baan en stal hij balletjes die nog op de green lagen."

Als Kenny nu probeert de golfbaan op te komen, wordt hij weggejaagd door het personeel. De club zegt echter dat de man het vooral zichzelf moeilijk maakt, omdat hij vier jaar geleden een baan weigerde bij de club. Bovendien woont zijn familie slechts een aantal straten van de golfbaan af, maar hij weigert bij hen in te trekken.