Heracles-fan zwaargewond bij bekogelen trein

calvobbes had ons via de newssubmit het volgende geheel herschreven bericht te melden, waarvoor dank. Ook Kleine Konthaar submitte dit bericht:

Bij de bekogeling van een trein met supporters van voetbalclub Heracles is één voetbalfan zwaargewond geraakt. Vermoedelijk kreeg de 30-jarige man een steen tegen zijn hoofd toen op stadion Rotterdam-Zuid de trein waarin ze zaten werd bekogeld. Inmiddels verkeert het slachtoffer buiten levensgevaar, maar hij ligt nog wel in het Erasmus Medisch Centrum.

Bij de rellen pakte de politie gisteravond rond half acht bij station Rotterdam Alexander al zestig Heracles-aanhangers op. Zij waren betrokken bij vechtpartijen onderling en hadden met stenen en flessen naar agenten gegooid. De politie bracht hen naar het Feyenoord-stadion waar ze allemaal even werden vastgehouden en op de foto werden gezet om te kunnen worden geïdentificeerd.

Daarna werden ze op de trein terug richting Almelo gezet. Maar bij station Rotterdam-Zuid ging het dus mis. De politie heeft nog geen idee wie de trein met stenen heeft bekogeld.

Heracles heeft de wedstrijd in de Gouden Gids divisie wel gewonnen met 2-1 van Sparta.