'Denk aan Henk' stopt per 1 september

Jonez had ons via de newssubmit het volgende te melden:

We meldden het al eerder, maar het is nu echt definitief: Henk Westbroek stopt met het 3FM-programma 'Denk aan Henk'. De VARA en Westbroek hebben dit in goed overleg besloten. Daarmee komt ook een einde aan de presentatiewerkzaamheden van Henk Westbroek voor de VARA.

Henk Westbroek begon zijn carrière bij de VARA in 1983. Hij presenteerde toen het programma 'De Popkrant', waarin onbekend Nederlands talent de kans kreeg zich te manifesteren. Ook presenteerde Westbroek het hardrock-programma 'Vuurwerk'. Sinds 1991 presenteert hij 'Denk aan Henk'.

Foto: VARAHenk Westbroek was graag nog enige jaren doorgegaan met 'Denk aan Henk'. Hij heeft er echter begrip voor dat de VARA een nieuwe invulling wil geven aan de zendtijd op 3FM: 'Het bevreemdt me niet dat de VARA er na twintig jaar belang bij heeft de samenwerking te beëindigen. Ik kijk met plezier terug op mijn periode bij de VARA. Weliswaar zijn er in het verleden enige wrijvingen geweest, maar dat is onvermijdelijk als er zo lang wordt samengewerkt', aldus de Utrechtse presentator.

Foto: VARA