Bodyguards Snoop Dogg gearresteerd

De politie van Los Angeles ondervraagt op dit moment een aantal mensen, die zich in een bepantserde auto bevonden vlakbij de Black Entertainment Awards. Er werden ongeveer 10 arrestaties gedaan, na een tip dat één van de bezoekers van de BET awards gewapende bodyguards zou hebben. De bezoeker zelf zou een veroordeeld crimineel zijn.

Chuck Henry, verslaggever voor NBC 4, heeft gezegd dat de mannen die vast worden gehouden de bodyguards van rapper Snoop Dogg zijn. Ze zouden gewapend zijn toen ze Snoop Dogg afzetten bij de awardshow.

Woordvoerder van de politie van Los Angeles, Jason Lee, zegt dat het voertuig net buiten het Kodak Theatre is aangehouden nadat een onbekend persoon werd afgezet die voor de show kwam. De politie kan niet bevestigen dat de persoon die werd afgezet Snoop Dogg is, maar bevestigt wel dat de persoon toegang had tot de awardshow.

Diverse personen zijn naar het politiebureau van Hollywood gebracht ter ondervraging. Woordvoerder Lee zegt dat momenteel wordt onderzocht of de wet, die het mensen die een veroordeeld crimineel beschermen verbiedt om wapens te dragen, is overtreden.