MagiŽr roept monster van Loch Ness op

Bij Loch Ness heeft magiŽr Kevin Carlyon een spreuk in werking gesteld om het monster te laten verschijnen. Carlyon, Hogepriester van de Britse White Witches had op verzoek van inwoners twee jaar geleden een magic spell in werking laten treden om het monster bang te maken, zodat het niet in handen van de Zweedse wetenschapper Jan Sundberg zou vallen die er sectie op wilde verrichten. Hierdoor zijn de meldingen de afgelopen twee jaar drastisch afgenomen, aldus zegslieden. Dit meldt het persbureau Reuters.


De magiŽr voert een magic spell uit bij Loch Ness (Foto:Reuters)


"Ik voel dat deze spreuk goede uitwerking zal hebben", zegt Carlyon tegen Reuters. "Er zijn weinig waarnemingen gedaan de afgelopen jaren. Deze spreuk heeft de vorige spreuk om Nessie niet meer te laten verschijnen ongedaan gemaakt".

Carlyon vertelt Reuters dat hij zijn paranormale krachten toen hij vijf jaar oud was ontdekte. Hij wist toen al te voorspellen dat een jongen van school uit een boom zou vallen en zijn arm zou breken. Om de magic spell in werking te laten treden, gooide Carlyon bij schemerlicht en rituele fakkels een talisman in het water en zei: "Let Nessie be free, may her spirit be free, so may it be".


De magiŽr bij het monster die al door duizenden gezien is (Foto:Reuters)