Maradona ontmoet 17-jarige zoon voor het eerst

NuX_NuFF had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Diego Armando Maradona heeft voor het eerst zijn 17-jarige zoon ontmoet. Diego Junior, zoals de zoon van de voetballegende heet, werd geboren uit een relatie die Maradona had met een Italiaanse, in de periode dat hij voor Napels speelde. Maradona heeft Diego Junior echter nooit als kind erkend, maar DNA-testen wezen voor een Italiaanse rechtbank in 1993 uit dat hij wel degelijk de vader is.

Diego junior, die nu zelf aan een voetbalcarrière werkt bij Napels, drong in centraal Italië een golfclub binnen waar zijn vader op vakantie is. Volgens getuigen bedreigde Maradona zijn zoon eerst met een golfstick en ging er vervolgens in een golfkarretje vandoor.

Niet lang daarna besloot Maradona toch terug te keren en hadden vader en zoon een veertig minuten durend gesprek. Na het gesprek zouden beiden in tranen geweest zijn.

Cristina Sinagra, de moeder van Diego Junior, verklaarde dat haar zoon er altijd van gedroomd had zijn legendarische vader te ontmoeten. "Ik hoop dat ze nu een normale relatie kunnen opbouwen", voegde ze er aan toe.