Nieuws
Recepten met tabak uit NY
Aangezien er sinds kort in New York in geen enkele openbare ruimte meer gerookt mag worden, hebben nicotine verslaafden het moeilijk.
Een restaurant in New York heeft de oplossing gevonden. De eigenaar, de beroemde chefkok Sandro Fioriti, rookt zelf graag een sigaartje. Hij bedacht daarom verschillende recepten waarin hij tabak verwerkte.
Zo maakte hij o.a. een Filet mignon in een sausje van Borolo wijn, gekruid met tabak uit Virginia, en een martini die naar tabak smaakt.
Wil je een keertje iets van zijn gerechten proeven dan kan je het restaurant vinden in New York op 38E. 58Street
[ Dit bericht is gewijzigd door sylvesterrr ]
quote:
ray_nl
wilde je some een first poster zijn????
maar ontopic, wel een goede oplossing van die kok
lol
waarom zou je naar NY gaan terwijl je hier toch legaal kan roken foto
(check bron) Inderdaad, Barolo.
Overigens is tabak om te eten vrij giftig, het opeten van een hele sigaar schijnt al dodelijk te kunnen zijn.
heeft hij misschien dealtjes met de nicotine pleister en kauwgom fabrikanten.
op naar de pruimtabak of die zweedste potgrond voor in je mond foto
iGEM
we hebben het hier over tabak als kruid. Dus het is dan niet verwerkt in de fabriek dus geen nicotine, geen teer. gewoon puur de plant smaak!!
quote:
een martini die naar tabak smaakt.
lijkt me erg smerig !
quote:
maar die nicotine neem je toch alleen op in je bloed als je t rookt volgens mij?? Lameass kok
dus jij wilt beweren dat je nicotine plijsters ook moet roken foto
quote:
quote:
een martini die naar tabak smaakt.
lijkt me erg smerig
Beter dan een martini die naar martini smaakt
Satan inhabiting the bodies of our dead. And the demons are still
loose in this world, and the dead must be spiked.
quote:
we hebben het hier over tabak als kruid. Dus het is dan niet verwerkt in de fabriek dus geen nicotine, geen teer. gewoon puur de plant smaak!!
Sjees, hoe dom kan je zijn. Denk je nou echt dat ze dat in de fabriek er in stoppen om de sigaretten zo ongezond mogelijk te maken? Die stoffen zitten echt in de plant zoals je 'm oogst.
(In ieder geval de nicotine, teer ben ik niet zeker van, die wordt misschien pas bij de verbranding gevormd) Nicotine gebruikt de plant om zich te beschermen tegen vraat van insecten.
quote:
dat deze stoffen worden vermeerdert door het drogen van de bladeren
Duh...
Stel je hebt een blad met een watergehalte van 50% en een nicotinegehalte van 1%. Dan droog je het blad, et voila: het percentage nicotine is magisch gestegen tot 2%. (Alleen zit er per blad natuurlijk nog evenveel nicotine in)
quote:
Sandro Fioriti, rookt zelf graag een sigaartje
ik leg het verband niet helemaal aangezien je een sigaartje niet inhaleert, en het dus niet moeilijk kan hebben als nicotine-verslaafde...!
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken