Downloaden single Jamai gevaarlijk

Jaggunsu had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Er is veel te doen rond de single van Idols winaar Jamai, 'Step Right Up'. De single werd gestolen van de afterparty van de Idols finale en blijkt inmiddels razend populair. Het nummer is inmiddels met populaire file-sharing programma's als Kazaa te downloaden.

Het management en de producers van Jamai zitten echter niet stil. Zij zouden nep mp3's, met dezelfde grootte als de single van Jamai, in het Kazaa netwerk hebben verspreid, zo melden verschillende bronnen. Als je de nep mp3 afspeelt hoor je Edwin Jansen van AT Productions, die een monoloog afsteekt met "kwaliteitsloos", "slechte stem", "ga toch iets anders doen met je leven" en "illegaal downloaden is stelen van Jamai". Vooral jongere downloaders zouden geschrokken zijn van de kwade stem van Edwin Jansen, dus let op wat je downloadt!

FOK! is op zoek gegaan naar de nep mp3 maar kreeg helaas steeds alleen het echte nummer binnen. Uiteraard is die meteen verwijderd. Mocht het ons alsnog lukken de nep mp3 te bemachtigen dan zal dat hier worden vermeld.

Aangezien veel FOK!kers, inclusief wij, twijfelen aan de echtheid van dit bericht en er geen bewijs is gevonden voor dit MP3tje, hebben we besloten het topic op slot te gooien.