Carforum geschrokken na moord in Diemen

dghost had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het internetforum CarForum is in rep en roer. Op 13 januari, één dag voor de moord op een man uit Diemen (waarbij tevens een 11-jarig meisje gewond raakte) heeft een bezoeker, genaamd Henk Stubbe, gezegd dat hij op 14 januari een moord zou plegen op een automobilist in het westen van Nederland en dat er nog meer moorden op automobilisten zouden volgen.

Op 14 januari werd er tot schrik van de leden van dat forum in Diemen daadwerkelijk een automobilist geliquideerd. Verontruste leden van het forum hebben ondertussen contact gezocht met de politie, deze zal dit binnenkort gaan onderzoeken.

Waarschijnlijk berust een en ander op toeval, want de Telegraaf meldde gisteren dat de geliquideerde man een bekende uit de hoofdstedelijke onderwereld is; de 46-jarige George Plieger uit Amsterdam. Hij werd doodgeschoten terwijl hij op de Ouddiemerlaan in Diemen in zijn Ford Focus wachtte voor een spoorwegovergang.

Plieger werd in het verleden gezien in gezelschap van eerder geliquideerde kopstukken als Jan Femer en Sam Klepper. Hij wordt omschreven als een ras-Amsterdammer met een rijke criminele carrière, die in de loop der jaren opklom van overvaller tot ''regelneef'' van meerdere groepen in de onderwereld. Ook was Plieger bekend in bepaalde vechtsportkringen.

Het Carforum heeft inmiddels toch een waarschuwing doen uitgaan naar de leden om geen persoonlijke informatie te plaatsen uit veiligheidsredenen.