Feest Dutch Dimension gaat niet door

SiR_ScrooB, MarkzMan_X, dancemania en Six4Eight hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De derde editie van het feest Dutch Dimension dat aankomende zaterdag gehouden zou worden in de Heineken Music Hall in Amsterdam gaat niet door. De apparatuur van Junkie XL is gestolen. Junkie XL zou het grootste deel van het feest optreden.

De diskjockey gaf hier de volgende verklaring over: "Dit is echt afschuwelijk. De apparatuur die gestolen is, is geen standaardapparatuur, maar hele specialistische apparatuur waar ik jaren in geïnvesteerd heb. Je kunt niet zomaar even naar de winkel stappen en een hele nieuwe set halen. Ik baal hier gigantisch van; niet alleen mijn live optreden op Dutch Dimension kan niet doorgaan, ook mijn buitenlandse optredens in de komende weken staan op losse schroeven. Onder andere een live optreden op de BBC".

De apparatuur bestond onder andere uit: een Akai MPC 4000, een Yamaha AW 4416, een MPC 2000 XL, en een zwarte hardbag met daarin bekabeling en voeding. De diskjockey heeft een beloning van 2.500 euro uitgeloofd voor degene die hem zijn spullen kan terugbezorgen.

Op dit moment is de organisatie van Dutch Dimension op zoek naar een nieuwe datum voor het feest. Kaartjes kunnen teruggebracht worden naar de voorverkoopadressen van Ticketservice.