Kleine alien in Chili waarschijnlijk aapje

Een vreemd 8 centimeter groot mensachtig wezentje dat vorige week in Chili gevonden is blijkt waarschijnlijk een Marsupial te zijn.
Het wezen werd door een kind gevonden bij Las Lagunas, 500 kilometer ten zuiden van Santiago. Het wezen wilde geen eten of water accepteren, waardoor het na 8 dagen stierf. In de tussentijd heeft het zijn ogen wel enkele keren open gedaan, aldus de familie. Na zijn dood mummificeerde het diertje vrij snel.

Dr. Mario Dussuel heeft een laboratoriumonderzoek gedaan en zegt: "Ik heb goed naar het gemummificeerde lichaam gekeken. Het is erg vreemd. Het is smal en licht. Maar wat ik vooral vreemd vind zijn zijn schuine grote ogen. Wat het diertje uitzonderlijk maakt, is de lengte van zijn vingers, en hoe dik zijn nek is". Dussuel wil nog een elektronische microscoop analyse uitvoeren, en DNA monsters onderzoeken. "Het is belangrijk dat we deze testen uit gaan voeren, omdat we op deze manier echt onderscheid kunnen maken tussen andere diersoorten of dat het om een menselijke feutus gaat."
Een specialist van de Universiteit van Santo Tomas echter, zegt na onderzoek gepleegd te hebben, dat het om een Marsupial gaat, een bergaapje. Hij heeft het wezentje onderzocht, maar geen DNA-onderzoek uitgevoerd.
"Na analyse heb ik kunden vinden dat het een microzoogdiertje is. In andere woorden een klein diertje, een dier dat haar, nagels en vingers heeft. Het is aards. Het leeft zelfs op de aarde want het kan niet vliegen." zegt Dr. Arturo Mann. Mann is 90 procent zeker over zijn conclusie.