Verkeersopstopping door bikini-stunt

Erik had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een promotiestunt voor een nieuw radio station, aangevoerd door een tiental bikini dragende meisjes, heeft het verkeer stil gelegd.

Zestig schaars gekleede vrouwen en mannen waren langs het knooppunt Brighton, Hove and Shoreham in Engeland gezet om reclame te maken voor Juice 107.2.

De politie moest er aan te pas komen om de automobilisten snelheid te laten maken, aangezien bestuurders langzamer begonnen te rijden en sommigen zelfs stopten om te kijken.

James Walshe, woordvoerder van het radio station zei: "Helaas, we hebben aan aantal wegen laten vastlopen. Ook hebben we verhitte woordewisselingen tussen stelletjes en autoís onderling veroorzaakt."

Een woordvoerder van de politie in Sussex zei: "Een ieder die automobilisten belemmert of afleidt denkt waarschijnlijk niet na over de consequenties."

De baas van het radio station, David Harber, zei: "We willen onze verontschuldigingen aanbieden voor de veroorzaakte verkeersproblemen, maar ik weet zeker dat de meeste automobilisten geen bezwaar hebben tegen een paar schaars gekleede dames en heren."