String-diefstal in Londen

De politie in Londen is op zoek naar een bende "stringdieven". De groep heeft voor ongeveer 42.000 euro aan strings en ander sexy onderkleding gestolen uit een peperdure lingeriezaak in het centrum, Agent Provocateur.

De "string-bende", zoals de politie de groep noemt, wil de bijzondere ontwerpen waarschijnlijk laten namaken en verkopen op de zwarte markt. De betrokken lingeriezaak Agent Provocateur is populair onder de sterren zoals onder andere 'Posh' Spice (Victoria Beckham), Kylie Minogue en Liz Hurley.

Op de website van Agent Provocateur valt te lezen dat de inbraak plaats vond op 18 mei j.l. Er werd ingebroken op het hoofdkantoor waar o.a. de nieuwe collectie werd gestolen en een gedeelte van de oude collectie. Op het moment van de inbraak werd er gewerkt op de eerste verdieping. Waarschijnlijk werden de dieven onderbroken in hun werkzaamheden in de kelder, omdat de deur nog openstond en er nog een paar dozen klaar stonden om mee te nemen. Omdat de kleding alleen via de eigen winkel verkocht wordt zou de buit snel op moeten vallen indien elders aangeboden.