Presentatie Formule 1 Williams en Sauber

The FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Williams heeft gisteren de wagen voor het seizoen 2002 gepresenteerd. De presentatie vond plaats in Silverstone en werd direct gevolgd door de eerste ronde op het circuit aldaar.

Frank Williams zei dat zijn verwachtingen voor dit jaar hoog liggen en dat er successen geboekt moeten worden. BMW Sport directeur Berger meldde dat hij een spannende strijd verwacht in 2002. Niet alleen tussen de verschillende teams, maar ook tussen beide Williams coureurs, Ralf Schumacher en JP Montoya.

Foto-s

Sauber C21

Ook het team van Sauber Petronas heeft gisteren haar wagen voor 2002, de C21, aan het publiek voorgesteld. Met de C21 die voorzien is van een omgedoopte Ferrari motor wil het Sauber team de vierde plaats in het wereldkampioenschap voor constructeurs gaan verdedigen.

"We weten dat we hoog inzetten", aldus teameigenaar Peter Sauber. "Onze vierde plaats in 2001 was een geweldig resultaat. Ondanks dat gaan we het gevecht aan om in ons tiende jaar nog beter te scoren."

Het Sauber Petronas team staat komend seizoen aan de start met twee jonge coureurs. In de eerste plaats Nick Heidfeld, de 24 jarige Duitser zal zijn tweede Sauber seizoen rijden. Naast Heidfeld zal de 20 jarige Braziliaan Felipe Massa zijn debuut maken.

Foto-s