Tweede Sinterklaasbattle

Woensdagavond was het de beurt aan het team van Pascal voor een speciale superbattle. Inzet was, net als bij het team van Andries, 5000 gulden per persoon aan Sinterklaascadeaus voor familie en vrienden.

Zoals het bij de battle van dinsdag draaide om hoogte, stond deze battle compleet in het teken van beesten. Als eerste was Sandy aan de beurt. Zij moest door een rioolbuis heen met ratten. "Ze waren banger voor mij dan ik voor hun," gaapte Sandy na afloop.

Hierop volgde het madenbad van Kelly. Ze moest gaan liggen en kreeg een lading maden over zich uitgestort. Zo moest ze twee en een halve minuut blijven liggen.

Nadat Kelly haar battle met glans had doorstaan was het de beurt aan Pascal. Hij kreeg slangen op zijn lijf. Ondanks dat slangen zijn grootste angst waren, doorstond ook hij zijn battle.

Gert-Jan was hekkensluiter. Hij kreeg een dik pak aan en moest een afstand van 20 meter afleggen terwijl hij belaagd werd door een politiehond. De hond hing al snel aan zijn arm. Gert-Jan slaagde erin de finish te bereiken en dat was de laatste schakel naar 5000 gulden per persoon voor het team van Pascal.

Omdat iedereen aan de battle had meegedaan, mocht het team van Pascal aan de rijke kant blijven en zit het team van Andries nog steeds in Arm.

Zie ook het Fok! Big Brother The Battle Forum