Plannen voor miltvuurbom op VS ontdekt

HappyFun had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Terroristen rond Osama bin Laden waren van plan de VS met een antraxbom te bestoken. In Kabul zijn in een gebouw plannen gevonden om een miltvuurbom te maken. Volgens een journalist die de betreffende plannen in het huis ontdekte, had de bom in een ballon boven een dichtbevolkt gebied in de VS moeten ontploffen.

In het gebouw in de Afghaanse hoofdstad waar de plannen voor de miltvuurbom zijn gevonden zetelde de Pakistaanse organisatie UTN. Zij hadden daar hun hoofdkwartier.

Een gedemonteerde Russische raket, vaten met 'helium' erop geschreven, stapels van het internet gehaalde documentatie over antrax en gedetailleerde informatie over de inenting van Amerikaanse militairen tegen ziekten geven volgens de journalist aan dat hier les werd gegegeven in het uitvoeren van zeer duistere plannen. Volgens hem moeten mensen die momenteel in de Verenigde Staten de theorie aanhangen dat de antraxbesmettingen in dat land waarschijnlijk het werk zijn van een Amerikaanse gestoorde, hun mening nog maar eens heroverwegen.