Wacko Jacko engste man ter wereld

Rop2000 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Zanger Michael Jackson is de meest afschrikwekkende persoon ter wereld. Dat blijkt uit een enquete gehouden in de Verenigde Staten. Van de 1800 jongeren die werden ondervraagd zette 37 procent Wacko Jacko op de eerste plaats.

De onderzochte groep vindt de zanger enger dan Dracula, die de tweede plek bezet met 23 procent van de stemmen. Bill Gates bezorgt de Amerikaanse jeugd ook slapeloze nachten, hij staat op de derde plaats met 15 procent van de stemmen.

Ruim de helft van de ondervraagden tussen 12 en 17 jaar oud zeggen Jackson eng te vinden door zijn maskerachtige gezicht.

De door plastische chirugie compleet verbouwde zanger trekt zich weinig aan van het nieuws en lanceert op 30 oktober zijn nieuwe album. Vier dagen eerder, 26 oktober, is het gehele album al te beluisteren via de officiŽle site Jackson.

Op het album is onder meer het vierjarig zoontje van Michael Jackson te beluisteren. Bij het nummer "Lost Children" is de stem van het jongetje op de achtergrond te horen. Het is opmerkelijk dat Jackson ervoor koos zijn zoontje op de plaat te laten horen. Zelf uitte hij ooit zware kritiek op zijn vader, omdat die hem op zeer jonge leeftijd zou hebben gedwongen op te treden.