Uitslag Feyenoord - Bayern München

Feyenoord is woesndag in de wedstrijd tegen Bayern in De Kuip niet verder gekomen dan een 2-2 gelijk spel.

Feyenoord kwam ongelukkig op een 0-1 achterstand. Giovane Élber werd in de dertiende minuut in het strafschop gebied aangespeeld, draaide om zijn as en schoot op doel. Doordat een Feyenoorder de bal raakte was keeper Edwin Zoetebier kansloos.
In de 38ste minuut kwamen de Rotterdammers op 1-1 door een doelpunt van Pierre van Hooijdonk. De lange spits reageerde goed op een voorzet van debutant Pieter Collen en schoot de bal door de benen van Oliver Kahn. Net voor rust liet Jon Dahl Tomasson de Duitse keeper nogmaals kansloos. Met een laag geplaatst schot, na terugleggen door Van Hooijdonk, maakte hij 2-1.

Kort na rust volgde een tegenvaller voor de Rotterdammers. Wederom was het Giovane Élber die de trekker overhaalde. Na een snelle actie van de Braziliaan, en een dekkinsfout in de Feyenoord defensie, schoot hij de bal hard in de korte hoek: Via de binnenkant van de paal liet hij doelman Zoetebier kansloos.
Na de Duitse treffer kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. Feyenoord staat nu op een derde positie in groep H met twee punten. De Rotterdammers hebben een achterstand van vijf punten op leider Sparta Praag, die met 2-0 van Spartak Moskou won. Bayern München staat tweede met vijf punten.