Britney Spears bezorgd over broer

Hoewel Britney Spears dinsdag met haar vliegtuig veilig in Australië is aangekomen, maakt zij zich ernstige zorgen over de toestand van haar broer Bryan.

Hij is woonachtig in New York, waar dinsdag terroristische aanslagen werden gepleegd. Britney kreeg pas van de toestand in New York en Washington te horen, toen zij in Sydney uit het vliegtuig stapte. Daar werd zij overvallen door de pers over de ramp die eerder die dag in haar geboorteland plaatsvond. De zangeres schrok zo van de gruwelijke berichten, dat zij zich dinsdag onthield van elk commentaar. In haar hotel probeerde zij contact te krijgen met haar 24-jarige broer. Of hij door de ramp is getroffen, is nog niet bekend. Britney Spears is in Sydney vanwege haar Australische tournee.

Woensdag maakte ze in een persconferentie bekend haar tournee te zullen doorzetten en deze op te dragen aan de slachtoffers. "Mijn Australische tournee zal volledig in het teken staan van de slachtoffers die hun leven verloren en hun familie en vrienden die hieronder lijden."