Klachten over bulten na schuimparty

Smookey had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ze hoopten op een gezellig avondje uit en kregen dat ook. Toch hebben Roel Bos en Edwin Veldkamp uit Emmen spijt van het bezoek, dat zij zaterdag brachten aan de Boogie Bar in Barger-Oosterveld. Want ook al is de schuimparty nu al weer bijna vijf dagen verleden tijd, Roel en Edwin ondervinden naar eigen zeggen nog steeds gevolgen.

Sommige stappers houden een vriendin over aan een discotheek. Of een kater. In het geval van de twee Emmenaren gaat het echter om rode bulten en zeer veel jeuk. ,,Het wordt steeds erger’’, vertelt Roel. ,,Ik heb er al zalf op gesmeerd, maar dat helpt niets. En dan valt het bij mij eigenlijk nog mee. Edwin heeft nog veel meer last.’’

'zeep zou nogal een agressief goedje zijn geweest'

Volgens het tweetal houden de klachten direct verband met de party, die in de nacht van zaterdag op zondag is afgewerkt. ,,We ging er met een grote groep heen, wel een man of twaalf. Drie hebben er geen last, de rest wel. Een medewerker van de Boogie Bar heeft ons achteraf verteld, dat er een probleem was met de zeep. Het zou nogal een agressief goedje zijn geweest.’’

Rond middernacht arriveerde de groep in Barger-Oosterveld, toen moet er iets mis zijn gegaan. ,, In het begin zijn ze vergeten de zeep te verdunnen. Wij bleven tot een uur of half vijf en de volgende morgen merkten we pas iets. Nee, het moet echt tijdens de schuimparty zijn gebeurd, want we hebben verder niks anders gedaan. Ja, een beetje bij mij op de bank zitten’’, vertelt Roel Bos.

Henk Lubbers van de onder jongeren zeer populaire Boogie Bar reageert verbaasd op de klachten van de twee. ,,Ik weet van geen klachten’’, verklaart Lubbers. ,,Wij leveren dat schuim niet zelf. Wij doen voor onze schuimparty zaken met een bedrijf uit de buurt van Utrecht, dat per jaar drie feesten organiseert. Dat doen we al drie of vier jaar. Zonder problemen.