Samen met de hond uit eten in Londen

Sony + Liefkleinmeisjuh hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op het terras van het beroemde Bluebird CafÚ in Kings Road in de Londense wijk Chelsea kunnen honden samen met hun baas of bazin een hapje gaan eten. Eigenaar Sir Terence Conran, beroemd en rijk geworden met zijn Habitat-winkels, heeft een speciale kaart voor viervoeters bedacht. De gerechten die erop staan zijn ontleend aan de kaart voor de tweebenige cliŰntŔle, meldde de Britse krant The Times donderdag.

De viervoeters krijgen hun 'top dog'-hapjes geserveerd in design-etensbakken. De hoofdgerechten zijn 'soep van de dag', hamburger, gegrilleerde kippenborst met bacon, gegrild lamslapje met aardappelpuree en penne met bacon. Honden die daar niet genoeg aan hebben, kunnen als bijgerecht chips of hondenkoekjes in de vorm van een bot bestellen. Als natje is er mineraalwater, koffie met melk, milkshake of Guinness-bier met melk.

Bij Bluebird uit lunchen of dineren gaan is voor een hond een stuk duurder dan thuis een bak Bonzo eten. De prijzen zijn gelijk aan die op het mensenmenu. Zo kost het populairste gerecht, de gegrilde kippenborst met bacon, 6,95 pond (24,75 gulden) en een bak mineraalwater (met of zonder koolzuur) 1,50 pond (5,34 gulden). Daar is de bediening dan wel bij inbegrepen.