Vrouwlijke studenten verzot op kinky sex

Hallahan had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Eén op de vier vrouwelijke studenten heeft meer ervaring met ruige seks, zoals bondage, dan mannelijke studiegenoten. Van de meisjesstudenten gebruikt 22,5% seksattributen en 60% van de vrouwen fantaseert wel eens over seks met iemand van hetzelfde geslacht, tegenover 27,9% van de mannelijke studenten. Dat blijkt uit de enquête Studenten en hun seksleven

Meisjesstudenten gaan op jongere leeftijd met iemand naar bed, 22,5% gebruikt seksattributen en 60% van de vrouwen fantaseert wel eens over seks met iemand van hetzelfde geslacht, tegenover 27,9% van de mannelijke studenten.

Dat blijkt uit de indicatieve enquête Studenten en hun seksleven van het Specifiek Universitair Magazine SUM. Het magazine vroeg 220 studenten het hemd van het lijf en kwam zo onder meer te weten dat seksshows op tv en gehuurde pornobanden door gemiddeld 63% studenten van beiderlei kunne bekeken worden.

Vanuit het oogpunt van de 'nieuwe voorzichtigheid' heeft driekwart van de studenten een vaste relatie. Daarbij wordt veilig vrijen uit het oog verloren: ruim 50% van de mannelijke èn vrouwelijke studenten vrijt zonder condoom. Het vertrouwen over en weer blijkt groot, want onder de vrouwen maakt 40,8% zich geen zorgen over aids, onder de mannen ligt dat percentage iets hoger met 48,8. Overigens vertelt een op de drie van alle studenten dat er wel eens een condoom gescheurd is.

Lees hier verder.