Sex in kledingzaak nekt Modern Talking

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dieter Bohlen, de blonde helft van het Duitse popduo Modern Talking dat halverwege de jaren tachtig succes boekte met songs als 'You're My Heart, You're My Soul' 'You can win if you want' en 'Cherry Cherry Lady', is vrijdag betrapt tijdens een robbertje seks met een verkoopster in een kledingszaak.

Bohlen ging vrijdagmiddag even langs bij 'X Top Designer Center', waar hij een graag geziene gast was. Vooral het 20-jarige verkoopstertje Janina Y. zag de popster graag 'komen'. Na een korte verwelkoming glipten Dieter en Janina naar een hogerliggende etage waar ze heftig te keer gingen op de snijtafel. Maar hun stoeipartijtje werd toevallig verstoord door Janina's collega die naar het toilet wilde en het koppeltje op heterdaad betrapte.

Het snijtafelavontuur kan Dieter zuur opbreken. Het Duitse boulevardblad Bild heeft groot uitgepakt met de affaire. Bohlens vaste vriendin Naddel heeft zijn villa al verlaten en is naar het rijtjeshuis van haar ouders gevlucht. Janina is ontslagen. Winkeleigenaar Mehdi Chavoshinia heeft klacht ingediend tegen de Modern Talking-ster wegens huisvredebreuk.