Eminem's vrouw doet zelfmoordpoging

Kimberly Mathers, vrouw van rapper Eminem, heeft een zelfmoordpoging ondernomen. Even daarvoor had haar man nog opgetreden in Detroit, als onderdeel van zijn 'Up In Smoke Tour'. Zaterdagmorgen vroeg werd Mathers ze met doorgesneden polsen in het ziekenhuis opgenomen. Inmiddels rust ze thuis uit.

Volgens een buurman is het incident een gevolg van de zware druk waaronder de 25-jarige Kimberly op dit moment staat. Dinsdag 11 juli moet Eminem opnieuw voor de rechter verschijnen. Hij wordt ervan beschuldigd een man te hebben bedreigd met een vuurwapen, nadat hij hem zijn vrouw had zien kussen. Indien hij wordt veroordeeld kan Eminem in totaal maximaal 9 jaar gevangenisstraf krijgen.

Eminems slachtoffer, John Guerra, heeft een klacht ingediend bij de civiele rechter. Hij eist schadevergoeding. Eminem's advocaat ontkent dat de rapper Guerra heeft geprobeerd te vermoorden.

Al eerder probeerde Eminem zichzelf van het leven te beroven, nu is het zijn vrouw... Ligt 't aan mij of kunnen die twee beter een scheiding aanvragen ??