Problemen bij Duitsers

DIGGER had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Oliver Bierhof, de spits van Duitsland, zal de komende 2 EK wedstrijden, zaterdag tegen Engeland en woensdag tegen Portugal, aan zich voorbij moeten laten gaan. De aanvaller liep woensdag tijdens de training een spierschuering op in de kuit.

Tevens is het de vraag of Lothar Matthaus in de basis zal opdraven, daar de Duitse pers de grond gelijk maakt met de 39 jarige recordinternational. De pers legt de voornaamste reden voor de wanvertoning van de Duitsers bij het slechte optreden van de Libero.

"De Hele wereld lacht om ons", Kopt Bild, "Lothar, stop er mee", is het advies van de Kolner Express. Die Welt Verwacht een opstand van de andere spelers als coach Ribbeck de veteraan toch opstelt.

Ribbeck zelf liet overigens weten op de persconferentie dat Lothar zijn favorite speler is, maar niet daarom, maar om zijn kwaliteiten in de basis staat maar weigerde zekerheid te geven of dit zaterdag ook het geval zal zijn.

De BBC liet na de wedstrijd van Duitsland tegen Roemenie via een video Analyse precies zien waarom ze daar hoopten dat Lothar wel spelen zou: Hij kwam immers overal te laat en liep de hele wedstrijd achter de feiten aan

Overigens kent Engeland zo ook haar problemen, zie daarvoor ook het EK nieuws hieronder.