Maximaal Maxima

Nu steeds meer dingen er op wijzen dan Maxima weleens onze Koningin kon gaan worden nemen steeds meer ondernemers de - kostbare - stap om producten onder de merknaam Maxima te ontwikkelen.

Het afslankmiddel Maxima Slank is inmiddels te koop, terwijl het bedrijf Koninklijke Sanders broedt op een romantisch geurtje. Sinds het begin van de 'Maxima-hype', afgelopen zomer, is de merknaam Maxima ruim dertig keer gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau in Den Haag. Bedrijven willen de naam gebruiken voor bijvoorbeeld bloemen, kleding, cosmetica, wasmiddelen en kantoorartikelen. Biolina-directeur A. Zeilstra van 'de enige afslanker met drie vorstelijke ingrediënten' lacht erom. "Maxima Slank is sinds een week of vijf te koop en de vraag is overweldigend. We hebben dit nog niet eerder meegemaakt bij een product-introductie. We zijn natuurlijk heel blij met elk bericht in de media over de Maxima van Willem-Alexander." (zoals dit bijvoorbeeld? )

"Koninklijke Sanders ontwikkelt nu een parfum of eau de toilette onder de naam Maxima", vertelt Hagenaar R. Muller. Hij registreerde de naam als eerste, op 27 augustus 1999, in allerlei categorieën. Volgens hem verschijnt het geurtje nog voor de zomer in de schappen. Zelf wil Muller vakantie-trips naar Argentinië organiseren onder de eveneens gedeponeerde merknaam Maxima Reizen. "Een rondleiding langs plaatsen die met Maxima te maken hebben. Als ze echt met Willem-Alexander trouwt, wordt het helemaal interessant, want dan willen Argentijnen ook naar Nederland komen", verwacht (hoopt ) Muller.


Ja ach, en dat geheimzinnige gedoe van Kok en RVD wakkert de hele shit alleen maar aan natuurlijk. 10 tegen 1 dat jullie ook altijd effe de koppen van 'de bladen' bekijken als je erlangs loopt in de supermarkt! Lachwekkend gewoon...een ding is zeker, ze doen hun naam als 'riool-journalististen' weer eer aan! Overigens opmerkelijk; terwijl het ene blad het al over een huwelijk heeft (ergens in december) is het stel volgens het andere blad weer uit elkaar. Benieuwd wie er gelijk krijgt.
Submitter:  Bron: <a href="http://www.track.nl/track/OffTrack/detail/0,1470,687,00.html" target="ndads">Track</a>