FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 21 januari 2000

Dodelijk rij-examen

Rij-instructeurs hebben geen gemakkelijke baan. Je staat onder stress, je wordt uitgescholden door mensen die zakken voor het rij-examen, of nog erger. Dat het inderdaad heel wat erger kan, blijkt wel uit een gebeurtenis in Israel.

Pjotr Dimitrovic,een Russische emigrant die kort geleden in Jeruzalem arriveerde, wilde een Israelisch rijbewijs halen en ging een rij-examen afleggen. Ondanks zijn matige theorie-examen (zijn Hebreeuws was namelijk niet al te best), zei hij tegen de examinator: 'Als je me laat zakken, schiet ik je neer.'

De examinator nam de opmerking van Dimitrovic licht op en vervolgde de rijtest. Pjotr's rijstijl was echter zo belabberd dat de examinator hem al na een paar minuten liet stoppen en de man liet zakken. Pjotr hield zich aan zijn woord, trok een wapen en vermoordde de examinator, maar ook nog een politieagent en een andere instructeur, om uiteindelijk de hand aan zichzelf te slaan.

Zo'n figuur hoeft van mij zich niet aan zijn woord te houden .

Maximaal Maxima

Nu steeds meer dingen er op wijzen dan Maxima weleens onze Koningin kon gaan worden nemen steeds meer ondernemers de - kostbare - stap om producten onder de merknaam Maxima te ontwikkelen.

Het afslankmiddel Maxima Slank is inmiddels te koop, terwijl het bedrijf Koninklijke Sanders broedt op een romantisch geurtje. Sinds het begin van de 'Maxima-hype', afgelopen zomer, is de merknaam Maxima ruim dertig keer gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau in Den Haag. Bedrijven willen de naam gebruiken voor bijvoorbeeld bloemen, kleding, cosmetica, wasmiddelen en kantoorartikelen. Biolina-directeur A. Zeilstra van 'de enige afslanker met drie vorstelijke ingrediënten' lacht erom. "Maxima Slank is sinds een week of vijf te koop en de vraag is overweldigend. We hebben dit nog niet eerder meegemaakt bij een product-introductie. We zijn natuurlijk heel blij met elk bericht in de media over de Maxima van Willem-Alexander." (zoals dit bijvoorbeeld? )

"Koninklijke Sanders ontwikkelt nu een parfum of eau de toilette onder de naam Maxima", vertelt Hagenaar R. Muller. Hij registreerde de naam als eerste, op 27 augustus 1999, in allerlei categorieën. Volgens hem verschijnt het geurtje nog voor de zomer in de schappen. Zelf wil Muller vakantie-trips naar Argentinië organiseren onder de eveneens gedeponeerde merknaam Maxima Reizen. "Een rondleiding langs plaatsen die met Maxima te maken hebben. Als ze echt met Willem-Alexander trouwt, wordt het helemaal interessant, want dan willen Argentijnen ook naar Nederland komen", verwacht (hoopt ) Muller.


Ja ach, en dat geheimzinnige gedoe van Kok en RVD wakkert de hele shit alleen maar aan natuurlijk. 10 tegen 1 dat jullie ook altijd effe de koppen van 'de bladen' bekijken als je erlangs loopt in de supermarkt! Lachwekkend gewoon...een ding is zeker, ze doen hun naam als 'riool-journalististen' weer eer aan! Overigens opmerkelijk; terwijl het ene blad het al over een huwelijk heeft (ergens in december) is het stel volgens het andere blad weer uit elkaar. Benieuwd wie er gelijk krijgt.

Excuses wangedrag via de krant

Een 51-jarige accountant uit Wales heeft in een krantenadvertentie zijn spijt betuigd over zijn schandalige gedrag tijdens afgelopen Oudejaarsavond.

Howard Potter, die zich van de hele avond en nacht nog maar weinig kon herinneren, richtte zich in de advertentie 'to whom it may concern', waarna hij zich in het bijzonder tegenover het personeel van een hotel, een kerel in een café en twee politieagenten excuseerde: "Al deze mensen en waarschijnlijk nog wel meer wil ik mijn oprechte excuses aanbieden. Sorry dat jullie het slachtoffer zijn geworden van mijn uiterst vervelende, vermoeiende en vreselijke gedrag". Tegenover een Engelse krant verklaarde Potter dat zijn vrouw hem zijn escapades, die in een hotel in de hoofdstad Cardiff begonnen, inmiddels heeft vergeven. Het meest ergste moment was nog wel toen de creditcardrekening op de mat viel: "Ik geloofde het gewoon niet", zei Potter. "Ik had er een auto van kunnen kopen!".

More!Magazine na 9 nummers gestopt

Al na negen nummers heeft de uitgeverij More! Publications besloten het maandblad MORE!, dat verscheen onder de vlag van muziekzender TMF, niet meer voort te zetten. "De beslissing heeft ons overvallen", aldus hoofdredacteur Leo van Rooijen in het Algemeen Dagblad. Het tiende nummer lag volgens Van Rooijen al bij de drukker toen More! Publications besloot te stoppen met de activiteiten. Ook het blad Special 4 You wordt, na slechts drie nummers, opgeheven. More! Publications draaide met verlies. Volgens de uitgever was het toekomst-perspectief van beide bladen in financieel opzicht onvoldoende, ook al ontwikkelde ze zich positief op de lezersmarkt. More! behaalde een gemiddelde oplage van 60.000 exemplaren; Special 4 You 55.000. De 5000 abonnees van More! krijgen ter vervanging het jongerenblad One van VNU Tijdschriften aangeboden.

Wat dachten ze er van als ze iedereen nou eens het internet adres van FOK! gaven? Da's toch veeeeeel beter?

Spaanse hagelknotsen

Vorige week kwamen al de berichten over zeer grote korrels hagel in Spanje en hierbij bedoelden ze niet de schoko-korrels van Venz .

Maar nu is de mysterieuze hagelregen in Spanje aangezwollen tot een heuse storm. De afgelopen dagen zijn al vijftig gevallen gemeld van ijsklompen die uit een strakblauw zwerk vielen. Er zijn exemplaren tot tien kilo aangetroffen. Volgens wetenschappers gaat het om enorme hagelbrokken en is het uitgesloten dat het ijs van vliegtuigen of kometen komt.

Lees hier het hele bericht.

Docent bedreigd met neppistool

Een twaalfjarige mavo-leerling van het Raaylandcollege in Venray heeft gistermiddag een docent van zijn school bedreigd met een neppistool

Het incident gebeurde aan het begin van de les. De leerling had zich vermomd door een blauwe muts over zijn hoofd te trekken. Hij stond buiten het lokaal, bonsde op de deur en toen de leraar opendeed, bedreigde de twaalfjarige hem met de dood en drukte het neppistool tegen zijn borst .

De docent slaagde erin het wapen af te pakken en de muts van het hoofd van de jongen te trekken. Die zei daarop dat hij slechts een grap wilde uithalen. (ROFL - red.)

Omdat de docent zich erg bedreigd voelde, heeft hij aangifte gedaan. Op last van de politie moet de jongen thuisblijven voor de duur van het onderzoek.

Da's helemaal mooi zeg, je bedreigt een leraar en voor straf mag je lekker een paar weekjes thuisblijven. Misschien een tip ?

Stem op de T-Shirt Designs !

De stemmen van de makers van deze site zijn geteld en de vijf besten hebben wij uitgekozen om hier op de site door jullie nog eens onder de loep genomen te worden.

In geen bepaalde volgorde staan hieronder de vijf door ons als beste bevonden ontwerpen. (klik op het kleine plaatje om 'm in het groot te bekijken).

Ontwerp 1Ontwerp 2Ontwerp 3Ontwerp 4Ontwerp 5


Ontwerp 1,2 en 5 zullen op een ZWART shirt gedrukt worden. Mocht de keus vallen op ontwerp 3 of 4 dan zal het shirt WIT worden !

Je stem uitbrengen kan in de poll bovenaan de FRONTPAGE.
Het stemmen gaat een week duren en na die week zullen we een bestelformuliertje online gooien waar je je FOK!shirt kunt bestellen.

Iedereen die de tijd en moeite heeft genomen een ontwerp in te zenden natuurlijk ontzettend bedankt. We hebben ze met veel plezier bekeken en beoordeeld

UPDATE
De maker van ontwerp 4 heeft zich teruggetrokken. Ontwerp 4 is dan ook op verzoek van de maker verwijderd.

Verstappen terug in Formule1???

Sportdreams verblijd ons met het niews dat Jos Verstappen volgende week een test doet bij een Engels team (naam mocht niet genoemd worden) en als deze test goed zou verlopen is de kans groot dat hij gelijk een contract kan tekenen. De kenners verwachten dat het om het team van Williams gaat omdat Arrows al heeft aangegeven dat ze niet meer testen met de oude auto, en de nieuwe is net weer 2 weken uitgesteld. /me hoopt zeker op Williams want dan is de kans groot dat Tom Coronel bij arrows kan instappen.

Lees het artikel hier

Update: www.formule1.nl weet te melden dat Arrows volgende week waarschijnlijk wel gaat testen, en dus is de kans groot dat Jos bij Arrows instapt.

Gore foto�s op sigarettenpakjes

De Canadese minister van Volksgezondheid zou graag zien dat tabaksfabrikanten verplicht worden om foto's van door roken aangetaste longen, monden en hersenen af te drukken op pakjes sigaretten. Daarnaast is er nu al een afbeelding gemaakt van een slappe sigaret wat impotentie moet uitbeelden. Het schijnt namelijk zo te zijn dan sigaretten impotentie kan veroorzaken, doordat de toevoer van bloed naar de penis minder wordt. Goh, dat lijkt me toch niet echt een leuke gedachte. Gelukkig ben ik geen roker.

Natuurlijk zijn er ook alweer plannen om deze verplichtingen aan te vechten bij de rechter (wat dacht je dan, aan die kant van de wereld..), zo meldde een woordvoerder van de tabaksindustrie.

Opluchting? rondom BNN

Volgens de PvdA, D66 en de VVD kan het minimale ledental wat nodig is om een publieke omroep te starten omlaag gezet worden van 120.000 naar 100.000. Dit zal gunstig uitpakken voor de jonge omroep BNN, omdat ze al over zoveel leden beschikt. De onzekerheid over het al dan niet een plaats krijgen in het publieke omroepbestel lijkt hiermee afgedaan.

Als deze plannen doorzetten kan Bart met een gerust en gezond hart zijn plannen gewoon voortzetten.

Celine zwanger!

Na veel proberen(?) is het dan eindelijk gelukt, Celine Dion is zwanger. Niet zomaar zwanger, maar ze krijgt er gelijk 2.
Celine nam onlangs tijdelijk afscheid van het podium om zich te wijden aan haar grootse wens: kinderen te krijgen met haar echtgenoot en manager René Angelil, die aan terminale kanker lijdt.

Angelil liet vorig jaar zijn sperma invriezen voor hij een zware kankertherapie onderging. Celientje, die altijd zeer openhartig is over haar privé-leven, heeft al meermalen pauzes in haar carrière aangekondigd. Deze keer wil zij twee jaar uittrekken om haar man bij te staan tijdens zijn ziekte en om kinderen van hem te krijgen.

Ook nu wenst het complete FOK!-team Celine en haar man veel succes en geluk met hun toekomstige kinderen!

Film Festival via internet

Ben je een fan van het Film Festival wat elk jaar in Rotterdam gehouden wordt, dan hoef je niet eens de deur meer uit om een glimp ervan op te vangen! (geldt trouwens ook als je geen fan bent ) Op het 29ste International Film Festival Rotterdam zal de Volkskrant voor het eerst live televisiebeelden verzorgen via internet. Een aantal onderdelen worden live uitgezonden via de speciale volskrant website.

Wat kun je zoal verwachten? In ieder geval de tiger awards op 5 februari. Hier wordt rechtstreeks verslag van gedaan. Verder worden er fragmenten van IFFR-films op de site gezet, en verzorgen de internet- en filmredactie televisiebeelden met interviews en ‘video-columns’.

Het festival opent 26 januari.

BlackJack fishes gejat

In een casino aan het badhuisplein in Zandvoort zijn gisteren velen speelfiches gestolen. Een paar inbrekers wisten binnen te komen door een raam te vernielen en de laden van 2 BlackJack-tafels leeg te roven.

Erg vervelend voor de daders is, dat de fiches genummerd zijn en de herkomst zo makkelijker achterhaald kan worden bij het opnieuw in omloop brengen van de gejatte spullen.

Het is niet precies duidelijk hoeveel fiches er zijn gestolen.

Babies making babies

In Engeland is een 12-jarig meisje één van de jongste Engelse moeders ooit geworden. de vader van het meisje vertelde dat niemand, inclusief de jeugdige moeder, ook maar enig idee had, dat ze zwanger was. Het meisje ging al 15 maanden om met een 17-jarige jongen, die ook de vader bleek te zijn. De jongen heeft laten weten achter het meisje te staan en van moeder en kind heel veel te houden. Verder wilde hij iedereen laten weten, dat hij goed weet, dat wat zij hebben gedaan fout is en dat hij voor moeder en kind zal zorgen.

De vader van het jonge meisje gaf de volgende reaktie op de onverwachte geboorte: "Ik ging naar bed als een gelukkig getrouwd man met 2 kinderen en werd wakker als een opa"

Lees hier het hele bericht.


Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
©FOK.nl e.a.