Mijn perfecte vrouw

Column door partyyboyy

Het is middernacht, een uur of twee, en ik schenk een glas ‘Jack Daniel’s Gentleman Jack’ voor mezelf in. Nadat de whiskyfles en het glas weer op de tafel staan, neem ik m’n laptop op schoot. Een druk op de muis is voldoende om Google op te starten. Mijn vingers glijden over het toetsenbord: P..O..R..N..’Enter’.

Ik klik op de tweede link. Een website met gewillige vrouwen verschijnt op het scherm. Er is voldoende keuze om een filmpje naar eigen smaak uit te zoeken. Even overdenk ik mijn keuze, door een slok van de whisky te nemen. Ik zet m’n whisky weer op tafel en neem de muis ter hand om te klikken op ‘Horny chick sunbathing naked gets fucked and jizzed on’. Een filmpje, waar een man toevallig een naakte zonnebadende vrouw in de natuur tegenkomt, verschijnt op het scherm. Al starend naar het filmpje neem ik een paar slokken van de whisky, welke op de tafel stond, en zet het op dezelfde plaats terug. Er wordt hard geneukt, maar het doet me niets. Het filmpje is ten einde gekomen.

Nog een filmpje kijken? Ik besluit de televisie aan te zetten en begin met zappen: Nederland 1... Nederland 2... Nederland 3... RTL4. En ja hoor, een volborstige brunette verschijnt in beeld. ‘Wil jij mij even lekker onderhanden nemen?’ vraagt de dame beleefd aan mij. ‘Nou, eigenlijk niet,’ zeg ik mompelend terug. Met een leeg gevoel drink ik het gehele glas op de tafel leeg, om het daarna weer helemaal vol te schenken. Met een zucht val ik achterover op de bank, en sluit mijn ogen.

Een mooie brunette zit tegenover me en Jason Mraz met I'm Yours klinkt op de radio. ‘Stel je eens voor, dat ik niet alleen hier ben, maar ook op vele andere werelden,’ zegt ze.
Even denk ik na, terwijl ik mijn schaakzet overdenk. ‘Je bedoelt parallele werelden?’ vraag ik.
‘Ja inderdaad, wat lijkt me dat mooi zeg. Ik niet alleen hier, maar ook ergens anders. Misschien wel op andere sterren aan de hemel. Zouden we in iedere wereld bij elkaar zijn?’
Ik kijk recht in haar lieve ogen en droom helemaal weg. ‘Jij bent zo mooi. Als er een wereld bestaat zonder jou, dan is deze niet compleet,’ zeg ik oprecht.

‘Ook zo geil? SMS Jose naar 6699.’ Ik doe mijn ogen open, liggend op de bank en kijkend naar de televisie. Met een zucht sta ik op in de incomplete wereld. Een whiskyglas nog helemaal vol staat voor me op tafel. Met een paar slokken sla ik het achterover. Balend loop ik naar boven om in mijn warme bedje te kruipen. Liggend in bed zie ik de sterren stralen aan de hemel. ‘Zou ik haar ooit tegen komen, mijn perfecte vrouw? Iemand met een andere diepgang dan de dames op het internet of de televisie.’

‘Misschien is ze daar!’ zeg ik zacht, terwijl ik kijk naar de mooiste ster aan de hemel.